1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2023 22:13

Πανιώνιος: Διπλό χτύπημα με Κακουράτου, Γουγούση

Διπλό χτύπημα για τον φιλόδοξο Πανιώνιο ενόψει της νέας Πρι Λιγκ, με την απόκτηση της πολύπειρης λίμπερο,Ξένιας Κακουράτου (30 χρ, 1μ56) και της ελληνοχιλιανής διαγώνιας, Αναστασίας Γουγούση-Καμάτσο (24 χρ. 1μ85).

Η αρχική ανακοίνωση του Πανιωνίου για την συμφωνία με την Κακουράτου, αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του, με την αθλήτρια Ξένια Κακουράτου.Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών για το ερχόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Αρτέμιδος Κορυδαλλού, ΑΕΚ, Πανναξιακού, Λαμίας, Ολυμπιακού, ΖΑΟΝ και Άρη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Πανιωνίου. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχει θέσει η διοίκηση», είπε στις πρώτες της δηλώσεις η Κακουράτου, που βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των γυναικών για το ερχόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Γουγούση-Καμάτσο,αναφέρει

:«Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου του γυναικείου τμήματος, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του, με την αθλήτρια Αναστασία Γουγούση Καμάτσο.

Η Ελληνοχιλιανή αθλήτρια (1μ.85) αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη, της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της ΧΑΝΘ.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Αναστασία δήλωσε:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Πανιωνίου. Ο Πανιώνιος είναι ένας ιστορικός σύλλογος και η θέση που του αρμόζει είναι στην Α1. Όλες οι αθλήτριες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ