1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2024 03:32

Πρι Λιγκ Γυναικών: Και επίσημα στα κυανέρυθρα η Ζιώγα

 Και επίσημα η διοίκηση του Πανιωνίου στην Πρι λιγκ γυναικών, ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνής διαγώνιας-σκόρερ, Φερενίκης Ζιώγα απο τον Ηλυσιακό.

Η παρουσία της 27 χρονης (1μ85) αθλήτριας που έχει παίξει σε Τύρναβο, Ένωση Ελασσόνας, ΕΑ Λαρίσης, ΑΟ Λαμίας, Κόρινθο, Μακεδόνες Αξιού, Ολυμπιακό, ΑΟ Θήρας, Ηλυσιακό, αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το πολύ δυνατό ρόστερ της ομάδας της Ν. Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιστορικού

":Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Φερονίκη Ζιώγα.

Η Ζιώγα (1.84) αγωνίζεται ως διαγώνια. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Τύρναβο και έχει αγωνιστεί επίσης στην Ένωση Ελασσόνας, στην ΕΑ Λαρίσης, στον ΑΟ Λαμίας, στην Κόρινθο, στους Μακεδόνες Αξιού, στον Ολυμπιακό, στον ΑΟ Θήρας και από το καλοκαίρι του 2023 στην ομάδα του Ηλυσιακού.

Στον πρώτο γύρο της φετινής Volley League κέρδισε 178 πόντους και είχε 16 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Η Φερονίκη αποτελεί την 13η καλύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 και μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερη της πέμπτης αγωνιστικής, χάρη στην εξαιρετική της απόδοση στην εκτός έδρας νίκη του Ηλυσιακού επί του Ολυμπιακού.

Σε εκείνο το παιχνίδι η Ζιώγα είχε πετύχει 23 πόντους.Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Φερονίκη Ζιώγα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως ο Πανιώνιος. Θα συμβάλω με τη σειρά μου τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα την άνοδο. Εύχομαι να έχουμε όλες υγεία και να σημειώσουμε πολλές επιτυχίες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Κυπέλλου με το Μαρκόπουλο."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ