1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2024 19:42

Στον Ηλυσιακό θα πασάρει η Ελένη Βυθούλκα

Στον Ηλυσιακό θα αγωνίζεται η Ελένη Βυθούλκα. Η 27 χρονη (1μ77) πασαδόρο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα των Ιλισίων, η οποία δημιουργεί ένα νέο πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ με στόχο την επιστροφή και πάλι στη Volley League από την οποία υποβιβάστηκε μετά από έξι χρόνια.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού για τη συνεργασία με την Βυθούλκα η οποία οδήγησε πέρυσι με μαεστρία τον Μίλωνα στην μεγάλη κατηγορία και έχει περάσει από Ζάκυνθο, Φοίνικα Πειραιά,Απολλώνιο, Αμαζόνες, αναφέρει:

«Το τμήμα βόλεϊ του Ηλυσιακού ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με την πασαδόρο Ελένη Βυθούλκα την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Η Ελένη έρχεται στην ομάδα με επιδίωξη την άνοδο στην volley league , κάτι που κατάφερε και την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Μίλωνα .

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε υγεία , δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο !! "

Η Ελένη Βυθούλκα  δήλωσε για τη μετακίνηση της στον Ηλυσιακό:

” Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για τη εμπιστοσύνη. Ειναι τιμή μου που θα φορεσω τη φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μου, όπως κάνω πάντα, για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι καλή σεζόν και υγεία πάνω απ' όλα χωρίς τραυματισμούς. "

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ