1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2024 21:01

Απολλώνιος: Επέστρεψε η Ευθυμιάδη, παρέμεινε η Σιδεράτου

Στον Απολλώνιο επέστρεψε η ακραία Κέλλυ Ευθυμιάδη η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον κυπελλούχο ΕΣΠΕΔΑ στη Β’ εθνική, Εθνικό Πειραιώς, ενώ η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε και την παραμονή της διαγώνιας Δέσποινας Σιδεράτου για τέταρτη χρονιά.

Η ανακοίνωση για Ευθυμιάδη

"Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της αθλήτριάς μας Κέλλυ Ευθυμιάδη (ακραία)!

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Κέλλυ, η οποία θα είναι η αρχηγός της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Απολλώνιου.Με τον Σύλλογο έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και είχαμε μια άψογη συνεργασία για τρεις συνεχόμενες σεζόν.

Το να επιστρέψω ήταν μονόδρομος αφού ο Απολλώνιος για μένα είναι πλέον οικογένεια.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Συλλόγου και το νέο προπονητικό team της ομάδας για τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη, που από την πρώτη μέρα πριν τέσσερα χρόνια έως σήμερα μένει πιστός στις αξίες της ομάδας.

Εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς''.

Ευχόμαστε στην Κέλλυ, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!"

Η ανακοίνωση για την παραμονή της Δέσποινας Σιδεράτου που προέρχεται από μια δύσκολή χρονιά με μικρή συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτριά μας Δέσποινα Σιδεράτου (διαγώνιος).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Δέσποινα ανέφερε:

Είμαι πολύ χαρούμενη που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του Απολλώνιου.Μετά από μια δύσκολη χρονιά για εμένα, το να παραμείνω στον Σύλλογο και δίπλα σε ανθρώπους που τους νιώθω οικογένεια είναι πολύ σημαντικό.

Ο Σύλλογος κάνει μια πολύ όμορφη προσπάθεια, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της pre leαgue κατηγορίας. Με όρεξη και δουλειά στο γήπεδο είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση του Συλλόγου και στο νέο προπονητικό team της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.Θα ήθελα να πω και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη για τη στήριξη που δείχνει απέναντι μου.

Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".

Ευχόμαστε στη Δέσποινα, που κι αυτή την χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ