1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2024 11:57

Αμαζόνες: Απροσπέλαστο κέντρο με Έμιλυ Κωνσταντέλλου

Μεγάλη ενίσχυση για το κέντρο των Αμαζόνων αποτελεί η απόκτηση της ‘Εμιλλυς Κωνσταντέλλου. Η 27 χρόνη (1μ84) σπουδαία κεντρική που μπλοκάρει πολύ ψηλά, επιστρέφει στα παλιά λημέρια της Ν. Ερυθραίας όπου ξεκίνησε το βόλεϊ, μετά από εννιά χρόνια.  Στο διάστημα αυτό είχε μια σημαντική διαδρομή σε πολλές και σπουδαίες ομάδες, με   αποκορύφωμα το ντάμπλ με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2021-22 ενώ την περυσινή σεζόν κατέκτησε το κύπελλο με τον Ολυμπιακό στο final-4 του Λουτρακίου.

 

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την έμπειρη κεντρικό, Έμιλυ Κωνσταντέλλου.

Μετά από 9 χρόνια απουσίας επιστρέφει στο γνώριμο τάραφλεξ του Στέλιος Καλαϊτζής, προκειμένου να ενισχύσει τις Αμαζόνες κοντά στο φιλέ, προσφέροντας λύσεις που αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας να επιτύχει τους φετινούς στόχους της.

Η 27χρονη, ύψους 1,84, μπλοκέρ, ξεκίνησε την πλούσια αγωνιστική διαδρομή της από την ομάδα της Νέας Ερυθραίας, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε την περίοδο 2010-15.

Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται ομάδες όπως ο ΦΟ Βριλησσίων, ο Ηρακλής Κηφισιάς, ο Πορφύρας, ο Πανναξιακός, ο Παναθηναϊκός,, ο Α.Ο. Θήρας και ο Ολυμπιακός.Την περίοδο 2021/22 κατέκτησε το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ενώ απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες με τη συμμετοχή της στο Challenge Cup.

Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στην Έμιλυ Κωνσταντέλλου υγεία και καλή επιτυχία.»  

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ