1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2024 15:05

Ηρακλής Κηφισιάς: Συνεχίζει για δεύτερη σεζόν η Ευδοξία Αργυροπούλου

Τη φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς θα φορέσει για δεύτερη σεζόν η Ευδοξία Αργυροπούλου. Η πολύπειρη ακραία (1μ87) που ξεχωρίζει για την σπουδαία ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα, και ήταν από τις αθλήτριες που βοήθησαν καθοριστικά στην περυσινή αήττητη πορεία του ιστορικού συλλόγου στην Α2, συμφώνησε να παραμείνει και το 2024-25 στο ρόστερ της ομάδας που θα τη βρει να αγωνιζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η Ευδοξία στη μέχρι τώρα σπουδαία καριέρα της έχει αγωνιστεί συνολικά σε εννιά ομάδες: Ηλυσιακό, Ίωνες, στην Αγγλική Πολόνια, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΚ Αθηνών, Θέτιδα Βούλας, ΖΑΟΝ και Ένωση Ιλίου και Ηρακλής Κηφισιάς.

 H ανακοίνωση του Ηρακλή Κηφισιάς για την παραμονή της Αργυροπούλου αναφέρει:

«Η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή της πολύπειρης ακραίας, Ευδοξίας Αργυροπούλου και τη σεζόν 2024-25 στο ρόστερ της ομάδας μας, για το καινούργιο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ. Ευδοξία ευχομάστε υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Στην πρώτη δήλωση της για την ανανέωση με τον σύλλογο ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή Κηφισιάς.

Πέρυσι είχαμε μια εκπληκτική χρονιά όπου πήραμε αήττητες το πρωτάθλημα της Α2 και πανηγυρίσαμε δίκαια την άνοδο μας στην Pre League. Εύχομαι και τη νέα σεζόν να έχουμε μια εξίσου επιτυχημένη πορεία με υγεία και χωρίς προβλήματα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ