1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2024 23:46

Βριλήσσια: Στη Ναταλία Θεοδωράκη η οργάνωση του παιχνιδιού

Στα Βριλήσσια θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Ναταλία Θεοδωράκη. Η 21 χρονη (1μ77) Γιαννιώτισσα ταλαντούχα πασαδόρος που εχει σπουδαίες προοπτικές εξέλιξης, και μεγάλες οργανωτικές ικανότητες συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων για τη νέα χρονιά 2024-25 στην Πρι Λιγκ.

Για την απόκτηση της Θεοδωράκη, η διοίκηση των Βριλησσίων αναφέρει στην ανακοίνωση της:

« Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την Ναταλία Θεοδωράκη για τη σεζόν 2024-25 στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Πρόκειται για μια ταλαντούχα πασαδόρο που ξεκίνησε το βόλεϊ στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, συνέχισε στον Ηρακλή Ιωαννίνων, στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας.

Έχει κατακτήσει συνολικά επτά χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΕ, ενώ το 2017 κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στη Λαμία.

Στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, όπου είχε αλματώδη εξέλιξη και τον βοήθησε να πετύχει την άνοδο από την Α2 στην Πρι Λιγκ. Την περυσινή σεζόν 2023-24 στην Πρι Λιγκ ξεκίνησε στον Φιλαθλητικό, ενω στον στον Β’ γύρο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμάτας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Ναταλία η οικογένεια των Βριλησσίων σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ