1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2024 23:43

«Αιώνια πιστή» στον Πορφύρα η Πετρίνα Μπουτσελάκου!

Στον Πορφύρα που αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ θα παραμείνει για 14η χρονιά η 24 χρονη λίμπερο, και αρχηγός Πετρίνα Μπουτσελάκου και με την διοίκηση της Πειραιώτικης ομάδας να την εγκωμιάζει για την σπουδαία εξέλιξη της στο σύλλογο:

«Με το βλέμμα, πάντα, στο μέλλον και σε ένα καλύτερο αύριο, η 24χρονη αρχηγός και λίμπερο μας Πετρίνα Μπουτσελάκου, άριστη πτυχιούχος Φιλόλογος από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς της, τον Πορφύρα και στη σεζόν 2024-2025, ενισχύοντας μας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League Volley.

Η Πετρίνα μας, που θα αγωνισθεί με τον Πορφύρα για 14η σεζόν έχοντας ανέβει σκαλί-σκαλί την πυραμίδα, από τις Παγκορασίδες, τις Κορασίδες, τις Νεάνιδες, την Αφροδίτη έως ότου φθάσει στη Γυναικεία ομάδα μας σε ηλικία 17 ετών ( πήρε πρωτάθλημα και άνοδο στην Α1 στα μπαράζ της Λαμίας ) τοποθετήθηκε ως εξής :

''Είμαι χαρούμενη που και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα του Πορφύρα . Ευχαριστώ το διοικητικό και προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους , στο πρόσωπό μου .

Εύχομαι να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από την περσινή , γεμάτη στόχους , όμορφες στιγμές και χωρίς τραυματισμούς''.

Ιδιαίτερη η ικανοποίηση μας για αυτή την ανανέωση συνεργασίας Ιδιαίτερη η ικανοποίηση μας για αυτή την ανανέωση συνεργασίας, σε μία μεγάλη ημέρα για τον Πορφύρα μας..»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ