1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2014 13:45

Στα γήπεδα οι διαιτητές της Μακεδονίας

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι οι διαιτητές της δύναμής της θα αγωνιστούν κανονικά από σήμερα, εξέδωσε η ΣΥΔΠΕΜ. Οι ρέφερι τα βρήκαν με την ΕΣΠΕΜ στην συνολική αποζημίωσή τους, ενώ θα περιμένουν μέχρι το τέλος του 2014 για τα οφειλόμενα

Η ανακοίνωση

Με την υπ΄αριθ. 9/2-11-14 αποφάσισε το ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ σε έκτακτη συνεδρίασή του, αφουγγραζόμενο τις αγωνίες των αθλητών-τριών,προπονητών,παραγόντων των ομάδων πετοσφαίρησης της περιφέρειας Μακεδονίας,καθώς επίσης και ειδικά συναισθανόμενο την αγωνία του προπονητή του ΑΡΧΕΛΑΟΥ Κατερίνης κου Τσιουπλή, με τις σκέψεις του οποίου κατά μεγάλο μέρος ταυτιζόμαστε,διότι αντιλαμβανόμαστε την καλή προαίρεση του τα εξής:

1.Οι διαιτητές μέλη ΣΥΔΠΕΜ από 3/11/14 αγωνίζονται σε όλα τα πρωταθλήματα ΕΣΠΕΜ (Β΄Εθνική, αναπτυξιακά, Κύπελλο Ελλάδος).

2.Αναφορικά με τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα (παίδων,κορασίδων,εφήβων,νεανίδων,παμπαίδων,παγκορασίδων) συμφωνούμε με την πρόταση της ΕΣΠΕΜ για συνολική αποζημίωση διαιτησίας και των 2 διαιτητών 15Ε ανά αγώνα και αποζημίωση μετακίνησης άνω των 25 χλμ Χ 0.17 ανά χλμ,ποσό το οποίο θα καταβάλετε από το γηπεδούχο σωματείο πριν την έναρξη του αγώνα,όπως συμβαίνει και στην Β΄Εθνική,σύμφωνα με τις σχετικές προκηρύξεις.

3.Σχετικά με τα οφειλόμενα ποσά προς τα μέλη μας περιόδων 2012-2013,2013-2014, ευελπιστούμε ότι η εξόφλησή τους θα δρομολογηθεί μέχρι τις 31/12/2014, σύμφωνα με όσα δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος και ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ στην ΓΣ/ΟΔΒΕ τον Σεπτέμβριο του 2013.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ