1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2013 00:16

Ο Παγγεραγωτικός βάζει στόχο την άνοδο στην Α2

Μυτιλήνη - Ανταπόκριση:
Ολοκληρώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας του Παγγεραγωτικού βάζοντας πρώτο στόχο πάντα την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Ανδριώτης μετά την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του Παπάδου Γέρας η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, ενισχύει κατά πολύ και την γυναικεία ομάδα volley του Παγγεραγωτικού ανεβάζοντας τον πήχη φέρνοντας στην ομάδα 4 καινούργιες αθλήτριες και μαζί με τις αθλήτριες που παραμείνανε στον σύλλογο θα βοηθήσουν σημαντικά την επίτευξη των στόχων για την φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε η Θέκλα Αντωνιάδου από την Παναχαική η οποία αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου.

Η Αντωνιάδου τα πρώτα βηματά της τα έκανε στον Πανιώνιο ενώ έπαιξε και στην ομάδα του Εσπέρου Καλλιθέας.

Αποκτήθηκε η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Σοφία Νικηφορίδου από την ομάδα της Λήμνου η οποία αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.

Επίσης απο την ομάδα της Λήμνου απόκτήθηκε και η 20χρονη ακραία Μάγια Κοτζιά. Η πολύπειρη ακραία – διαγώνια Μαρία Λυροπούλου η οποία αγωνιζόταν πέρυσι με τα χρώματα του Γ.Σ Χαλανδρίου ενώ κατά το παρελθόν έχει πολλές παρουσίες στην Α1 και Α2 κατηγορία γυναικών με την ομάδα των Βριλησίων του ΖΑΟΝ του Κτησιφώντα Παιανίας κ.α. .

Το ρόστερ της φετινής ομάδας του Παγγεραγωτικού αποτελείται από τις:

Καλλιρόη Γιαμπαστή , Λίνα Νούσια, Ειριάνα Μαυρογένη, Έφη Παπαδημητρίου, Χριστίνα Μπογιατζή, Ξένια Σταυρουλάκη , Ρούλα Κουκούτα, Ελένη Βαρνά, Δήμητρα Πουλή, Θέκλα Αντωνιάδου, Σοφία Νικηφορίδου, Λυροπούλου Μαρία, Νάγια Κοτζιά ενώ προπονητής της ομάδας θα είναι ο Σωκράτης Γιακουμής με γυμναστή των Μανώλη Βερβέρη. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την 30 Σεπ 2013.

Επίσης η έναρξη των ακαδημιών – τμημάτων υποδομής του Παπάδου Γέρας – Παγγεραγωτικού για αγόρια και κορίτσια από 7 ετών και άνω θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Σεπ 2013 με τις προπονήσεις να διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 18.00 – 20.00 στο γήπεδο των ΤΕΕ (πρώην υφαντήρια) ενώ θα διεξάγονται και προπονήσεις στο χωριό της Γέρας. Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο προπονητή των ομάδων υποδομής Σωκράτη Γιακουμή στο 6972260382.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ