1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2024 18:21

Σάλος στην Τουρκία για πλάνο με το βαθύ ντεκολτέ φιλάθλου σε αγώνα του VNL

Ένα τολμηρό ντεκολτέ σκανδάλισε την Τουρκία και προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της γειτονικής χώρας, με το κανάλι TRT Sport να υποχρεώνεται σε δημόσια συγγνώμη για τις εικόνες που μεταδόθηκαν.
Ο λόγος για το αποκαλυπτικό ντεκολτέ φιλάθλου στον αγώνα Τουρκίας - ΗΠΑ. Στα πλάνα φαίνεται η νεαρή Τουρκάλα να πανηγυρίζει τη νίκη με 3-2 της Τουρκίας με το βαθύ ντεκολτέ της ενώ κάποια στιγμή την πρόδωσε αποκαλύπτωντας πολλά παραπάνω.

Μετά το περιστατικό η νεαρή κοπέλα έγινε αποδέκτης απειλών και προσβλητικών μηνυμάτων στα social media με την ίδια να υποχρεώνεται να κλείσει τους λογαριασμούς της.

Την ίδια ώρα το TRT ζήτησε συγνώμη και υποστήριξε ότι οι εικόνες είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές του. Συγκεκριμένα ανέφερε «τη σκηνοθεσία και τις κάμερες είχε αναλάβει το αμερικανικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα. Όλες οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το TRT Sports ήταν σε απευθείας αναμετάδοση από το αμερικανικό κανάλι χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως οι εικόνες αυτές που είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές μας, προέρχονται από το αμερικανικό κανάλι».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ