1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2016 13:16

Ο Μυγδονιακός στον τελικό κυπέλλου ΕΠΕΣΘ

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. Στο ΔΑΚ Μυγδονίας παρουσία πολλών θεατών για το θεσμό του Final Four του Κυπέλου της ΕΠΕΣΘ ο Μυγδονιακός συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του, πρωταθλητής της πρώτης τοπικής κατηγορίας Γυναικών ΕΠΕΣΘ νίκησε και τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων με σκορ 3-0.
Οι νικήτριες πήραν το ένα εισιτήριο του τελικού του κυπέλου της ΕΠΕΣΘ αν και είχαν στην σύνθεσή τους τρεις δεκαεξάχρονες, έπαιξαν φοβερή άμυνα και με πιεστικό σέρβις και καλά ποσοστά στην επίθεση νίκησαν την ομάδα των Πεύκων η οποία αγωνίσθηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία, στην Β' Εθνική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών του Γ' Ομίλου και τερμάτισε στην έκτη θέση. Άριστη η διαιτησία του Αλέξη Αβραμίδη και Μαρίας – Ειρήνης Κεχαγιά. Σημειωτής η Δήμητρα Γραμμένου. Το άλλο εισιτήριο του τελικού θα το διεκδικήσουν οι φιναλίστ του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής ομάδες της ΧΑΝΘ και του Πειραματικού στις 7 Μαϊου και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Αδελφότητας.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-20, 25-15)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ