1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-12-2016 13:57

Νέα νίκη για την ΑΕΛ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ που επικράτησε με 3-0 του Φ.Σ Αμπελώνα στο Αλκαζάρ. Τα κορίτσια των γηπεδούχων ξεκίνησαν δυναμικά και στο πρώτο σετ προηγήθηκαν με διάφορα 7 πόντων και διατηρώντας την μέχρι το τέλος έφτασαν εύκολα στο 25-15.
Το δεύτερο σετ είχε μεγαλύτερες συγκινήσεις και με την φιλοξενούμενη ομάδα να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της προηγήθηκε με 18-19. Η ψυχραιμία και το καλό σέρβις γύρισαν το σετ υπέρ των βυσσινί με σκορ 25-23.

Το τρίτο σετ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ΑΕΛ με πολλά λάθη έφτασε να χάνει με 18-14, κάπου εκεί οι κοπέλες του Ιόβτσεφ έδειξαν για άλλη μια φορά χαρακτήρα καταφέρνοντας να γυρίσουν το παιχνίδι και να το κατακτήσουν με 25-22.

Τα σέτ: 3-0 25-15,25-23,25-22

ΑΕΛ (Ιόβτσεβ ): Ανδρεάδη , Ιοβτσεβα , Καμπουρογιάννη , Καραδήμου , Κολοβέτσιου , Κοντογιάννη , Λουκανίκα , Μπουφίκου, Μπρούτσου , Παπαδημητρίου , Στανίση , Τεντολούρη , Χατζή, Χρυσοπούλου .

Φ.Σ Αμπελώνα (Μπεκιάρης): Κεραμίδα, Νταφούλη Ει, Νταφούλη Μ, Κόκκινου Ε, Κόκκινου Φ, Τσάκο, Ντιζέ, Γκόγκουρα, Μιχαλέ, Αβελλα, Λυγούρα, Μήλιου, Χρυσοβέργη, Λαφαζάνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ