1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2017 21:02

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Φθία

Τις ελπίδες της για άνοδο, διατήρησε ζωντανές στο ακέραιο η ανδρική ομάδα της Φθίας, επικρατώντας σχετικά εύκολα της Ακαδημίας Τυρνάβου με 3-0 σετ στο Χαλκιοπούλειο, για την 13η αγωνιστική της Β' Εθνικής ΕΣΠΕΚΕΛ.
Έτσι, οι Λαμιώτες εξακολουθούν να κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους, έχοντας σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα από ότι οι συνδιεκδικητές της ανόδου, ΕΑ Λάρισας και Αργώ Βόλου. Σημειώνεται ωστόσο, πως εκκρεμεί το παιχνίδι με την ΕΑΛ στη Λάρισα για την 5η αγωνιστική, που δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στη λήξη του πρωταθλήματος.

Η Φθία απο την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι, διατηρώντας μια διαφορά ασφαλείας (7-3, 12-6, 18-9, 23-11). Έτσι, έφτασε εύκολα στο 1-0 με 25-12.

Ανάλογη η εικόνα και στο δεύτερο σετ, με την ομάδα της Λαμίας να παίρνει νωρίς-νωρίς προβάδισμα με σκορ 6-1. Μάλιστα, κράτησε τη διαφορά φτάνοντας στο 20-12, για να κάνει τελικά το 2-0 με 25-14.

Στο τρίτο σετ, ο Τύρναβος προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή του και πίεσε στο σέρβις την Φθία. Ωστόσο, το συγκρότημα του Χρήστου Μακρή, αποδείχθηκε ψύχραιμο στα κρίσημα σημεία, καταφέρνοντας να φτάσει στο 25-21 και στο τελικό 3-0.

Τα σετ: 25-12, 25-14, 25-21

ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Χρ. Μακρής): Κωσταράς, Ράπτης, Μακρής, Γιαννέλης, Νάτσιος, Πλιάτσικας, Δημουλάς, Κόκκοτας, Μπελούμπασης

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Ραούλης, Ταμπόσης, Εαυγγελόπουλος, Καμβούκος, Παπαχρήστος, Μαυρουδής, Λάκης, Λιλής, Δημητρίου-Αλβανός.

Πηγή lamiaole.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ