1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2013 14:50

Τοπικό ντέρμπι στο Βόλο

Με το τοπικό ντέρμπι στο Βόλο, συνεχίζεται το πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας. Η ομάδα της Αργούς αγωνίζεται την Κυριακή 21 Απριλίου (έναρξη 12.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. 

 

Επίσης το ενδιαφέρον στρέφεται στο άλλο σημαντικό παιχνίδι του ομίλου, μεταξύ Φιλαθλητικού Λάρισας και ΓΣ Αλμυρού, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί ποιά θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί στη 2η φάση.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Γήπεδο Ν.Ιωνίας, έναρξη 12.00 ΓΣ Νίκη Βόλου - ΑΣ Αργώ Βόλου

Γήπεδο Αμπελώνα, έναρξη 16.30 Φιλαθλητικός Αμπελώνα – ΑΟ Σουφλαρίων

Γήπεδο 22ο γυμνάσιο Λάρισας, έναρξη 19.00, Φιλαθλητικός Λάρισας - ΓΣ Αλμυρού

ΓΣ Βόλου ρεπό.  

 

Σχετικά άρθρα

  • Κάλεσμα του ΑΣ Αργώ στο final Four κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ στο Βόλο

     

    Μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17,18 και 19 Μαΐου. Πρόκειται για την τελική φάση (final 4) του πρωταθλήματος volley παγκορασίδων, που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου. 

  • Ο ΓΣ Λαμίας υποδέχεται την Αργώ Βόλου στο Final Four των κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ
    Έτοιμες για την πρόκριση στο final-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ εμφανίζονται οι πανκορασίδες του Γυμναστικού, που κράτησαν την ομάδα ζωντανή στη δύσκολη έδρα του Βόλου, αφού κατέκτησαν ένα σετ, γέμισαν με πόντους τα άλλα και πλέον δείχνουν αποφασισμένες για τη μεγάλη ανατροπή την Τρίτη στη Λαμία! 
  • Η Αργώ νικήτρια στο βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου
    Δύσκολη νίκη με 3-2 σετ (30-28,25-18,13-25,15-25,15-5), πήρε η Αργώ μέσα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας από τη Νίκη Βόλου και διατήρησε έτσι ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ