1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2013 13:26

Δυνατό ξεκίνημα για τον Κόροιβο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής η ανδρική ομάδα του Κοροίβου. Το περασμένο Σάββατο 23/11 επικράτησε εύκολα του Πυργέα με 3-0 σετ προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους 300 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Κλειστό της Αμαλιάδας. Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυναμικά από το πρώτο σετ το οποίο και κατέκτησαν με 25-12.

Συνεχίζοντας με σοβαρότητα και με τον ίδιο ρυθμό πήραν εύκολα και τα επόμενα δύο σετ με 25-16 και 25-17 αντίστοιχα. Οι Ανδρέας Γκρουμούσας και Γιώργος Σωτηρόπουλος χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες τους δοκιμάζοντας διάφορες συνθέσεις ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος που ακολουθεί. 
 
Τα σετ: 25-12, 25-16, 25-17
 
ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Τσερεγκούνης, Παναγιωτάρας Φ., Σωτηρόπουλος, Παναγιωτάρας Σ., Παπαθεοδώρου, Μαρκουτσάς, Παρασκευόπουλος, Τσαούσης, Αποστολόπουλος, Μπίκος, Στεργιώτης, Παναγιωτόπουλος, Δούλος
ΠΥΡΓΕΑΣ: Τεμελούδης, Παπαδημητρίου, Μουζάκι, Τσιλότι, Πασάι, Αναστασόπουλος, Τσώνης, Στυλιανέσης, Μπαρτζιώτης, Παρασκευόπουλος, Κιοφίρης, Παναγιωτόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ