1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2017 09:50

Κωνσταντινίδης: «Μεγάλες μάχες με τον Ολυμπιακό» (video)

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μιλώντας στο volleynews.gr λίγη ώρα μετά τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη, σχολίασε το φορμάρισμα που έχει βρει ο δικέφαλος, καθώς και για τους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.
«Κάθε φορά που μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο στοχεύουμε για το καλύτερο. Εννοείται πως παλέψαμε όλα τα ματς, σίγουρα μας βγήκαν και κάποια παιχνίδια. Έχουμε φορμαριστεί, παίζουμε καλά και πιστεύω ότι αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός μας ζόρισε στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, εμείς δείξαμε όμως ότι είμαστε μία ομάδα με σκληρό μέταλλο. Παίζουμε χωρίς τον βασικό μας διαγώνιο και πασαδόρο αυτή την στιγμή αλλά η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει και βήμα βήμα θα πάμε και καλύτερα».

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα πλήρης με καλούς και έμπειρους παίκτες. Πιστεύω θα γίνουν μεγάλες μάχες και κόντρες».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ