1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2014 02:50

Ο Επίκουρος Πολίχνης επέστρεψε στην Α2 ανδρών

Ο Επίκουρος Πολίχνης αναδείχτηκε πρωταθλητής στον Γ΄όμιλο της Β' Εθνικής Ανδρών και πήρε την άνοδο για την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Επίκουρος ήταν πιο αποφασιστικός στο γυμναστήριο της ΧΑΝΘ και, αφού κατέκτησε με δυσκολία το πρώτο σετ, χρειάστηκε μόλις 74 λεπτά για να φτάσει στο τελικό 3-0 και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-1 νίκες. Η ομάδα του Δημήτρη Γαϊδατζή επανέρχεται στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από απουσία δύο χρόνων.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΧΑΝΘ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 0-3 (25-27, 13-25, 15-25)

ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Δαμβουνέλης, Τερζόγλου, Φιλιππίδης, Χριστόπουλος, Μπατζιλής, Οικονομίδης, Τσιρέλης (λ) - Ντινόπουλος, Ακριτίδης, Ζαλίδης, Καντιλτζόγλου.

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Γαϊδατζής): Παναγιώτου, Αποστόλου, Γκρέμπενικ, Τ. Μωυσίδης, Γ. Μωυσίδης, Κανελιάς, Γκιουγκής (λ).

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ GALA: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 11 Απριλίου και το πρωτάθλημα Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών Gala, με την διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στην ΑΕ Πυλαίας και τον Καμπανιακό. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Σχολικό Γυμναστήριο Ευκαρπίας (21.30), έδρα της ΑΕ Πυλαίας που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Β Εθνική Ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ