1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2014 14:01

Έφορος Κόροιβου: «Έκαναν προθέρμανση για το ντέρμπι του μπάσκετ!»

Ακόμα και ο έφορος της ομάδας βόλεϊ του Κόροιβου Αμαλιάδας Κώστας Αϊβαλιώτης μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για τα όσα τραγικά ακολούθησαν του παιχνιδιού με την ΕΑΠ παραδέχτηκε τα θλιβερά γεγονότα και την επίθεση των οπαδών του Κόροιβου στους παίκτες της ΕΑΠ.
«Υπήρχε ένα κλίμα δυσπιστίας και των δυο ομάδων λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Εμείς με την ΕΑΠ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και θέλουμε απλώς να διατηρήσουμε το βόλεϊ στην Αμαλιάδα. Δεν θέλω να διαταραχθούν οι σχέσεις μας με την ΕΑΠ. Δυστυχώς στο όλο πλήθος βρέθηκαν και κάποιοι που δεν είχαμε δει ποτέ και δεν έχουν σχέση με το βόλεΪ. Ισως επειδή πλησιάζει το ντέρμπι μπάσκετ (σ. αύριο Κόροιβος-Καβάλα όποιος νικήσει θα ανέβει στην Α1) να ήθελαν να κάνουν προθέρμανση. Κάποια παιδιά από ΕΑΠ ήταν πιο εριστικά και σε συνάρτηση αυτούς που δεν έχουν σχέση με το βόλεϊ έγινε η συμπλοκή. Προσωπικά θα ψάξω να βρω τι έγινε και από το βίντεο και εάν κάποιος από εμάς παρεκτράπηκε δεν θα ξαναμπεί ποτέ στο γήπεδο. Ομως οι διαιτητές θα έπρεπε να έχουν επιβάλλει καλύτερα το πειθαρχικό έλεγχο. Να μην αφήνουν τους παίκτες συνεχώς στον φιλέ να μιλούν και να αντιδικούν. Κακώς, για ανεξήγητο λόγο δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός στο γήπεδο. Τα παιδιά που χτυπήθηκαν μπορεί να ήταν και δικά μου παιδιά, μπήκα στη μέση και τα προστάτευσα από τους ανεγκέφαλους. Εμείς καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές», είπε ο Αΐβαλιώτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ