1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-08-2015 12:29

Ανανεώσεις και μεταγραφές στον Φιλαθλητικό Λαμίας

Σε 11 ανανεώσεις πέρασε η ομάδα του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος, που παράλληλα ανακοίνωσε δύο αποχωρήσεις και δύο μεταγραφές. 
Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Καλαθά Νικόλαο , Αθανασίου Αντώνιο ,Τσουροπλή Αλέξανδρο , Κοτσίλη Γεώργιο , Τζουβάρα Ευστάθιο , Ζαρκάδα Γρηγόριο , Πιτσογιάννη Δημήτριο , Σταθόπουλο Δημήτριο , Στάικο Στάικο , Κουφιώτη Παναγιώτη και Νικολάου Ιωάννη, Μαυρωνά Αντώνιο.

Από την ομάδα αποχώρησαν οι Φλώρος Γεώργιος, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από την Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας και την οποία ευχαριστούμε για την συνεργασία της. Επίσης αποχώρησε ο Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η ομάδα του εύχεται ότι καλύτερο και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο .

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τους 2 αθλητές για την παρουσία και συνεισφορά τους στην ομάδα .

Ο Σύλλογος προχώρησε σε 2 μεταγραφές , οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα , και βρίσκεται σε συζητήσεις με ακόμα 2 αθλητές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ