1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2013 17:10

«Φιλικά με Ορεστιάδα και το North Aegean Cup στη Λήμνο»

Η Έλενα Σαμαρά φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του Novasport Fm 94,6 και μίλησε για το τουρνουά ανόδου στην Α2 που φιλοξενεί το νησί της Λήμνου, την ανάπτυξη του αθλήματος, αλλά και τις κινήσεις που σκέφτονται να κάνουν για να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Σαμαρά.

Τι σημαίνει για το νησί της Λήμνου αυτό το τουρνουά: 

«Θέλω να πω πως για το νησί της Λήμνου αποτελεί μία μεγάλη τιμή και κάνει όλους ανθρώπους που ασχολούνται με το βόλεϊ χαρούμενους που μπορούν να παρακολουθήσουν μία διοργάνωση σαν αυτή από κοντά. Θέλουμε να συνδυάσουμε τη Λήμνο με μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι αυτή. Ευχαριστούμε τις ομάδες που ήρθαν και ελπίζουμε ο κόσμος να μείνει ικανοποιημένος από την οργάνωση». 

Για την ανταπόκριση που υπάρχει από τα παιδιά: 

«Όταν μιλάμε για την ανάπτυξη του αθλήματος, μιλάμε για τα μικρά παιδιά που βρίσκονται στο χώρο. Όλα τα παιδιά το τελευταίο διάστημα μόνο άσχημα πράγματα ακούνε και θα πρέπει να τους δώσουμε το κίνητρο, ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να καταπιαστούν με ένα άθλημα σαν το βόλεϊ». 

Για τις κινήσεις που σκέφτονται να κάνουν στο μέλλον: 

«Θα έχουμε κάποια φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Ορεστιάδας. Το μέρος που γεννήθηκε ο Νίκος Σαμαράς. Επίσης, έχουμε ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, ώστε να γίνει το North Aegean Cup και θα γίνει το καλοκαίρι ανάμεσα σε μερικά νησιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ