1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2013 14:57

Στον ΑΓΣΙ με τη... βούλα Κλούρας, Οικονόμου

Μετά την απόκτηση του πασαδόρου Δημήτρη Δημητριάδη, ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων προχώρησε σήμερα σε δυο  πολύ σημαντικές μεταγραφές. Συγκεκριμένα η ομάδα του ΑΓΣΙ απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον 19χρονο κεντρικό Δημήτρη Κλούρα, και τον 19χρονο ακραίο-διαγώνιο Ναπολέων Οικονόμου από τη συμπολίτισσα Φ.Ε.Ιωαννίνων. Οι δυο αθλητές αγωνιζόταν πέρσι στον ΑΓΣΙ ως δανεικοί από την ΦΕΙ.
Η ανακοίνωση του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων:

Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων μετά την απόκτηση του πασαδόρου Δημήτρη Δημητριάδη, και την ένταξη στο δυναμικό του 19χρονου κεντρικού Δημήτρη Κλούρα, και του 19χρονου ακραίου-διαγώνιου Ναπολέων Οικονόμου αποκτά πάλι ένα ισχυρό κορμό για να ανταπεξέλθει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ενισχύεται όμως και η ομάδα των εφήβων η οποία τη περσινή αγωνιστική περίοδο έφτασε μια ανάσα από τη πρόκρισή της στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, πράγμα το οποίο ευελπιστεί με αξιώσεις να πραγματοποιήσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο αθλητές δήλωσαν στο site του συλλόγου www.agsi-volley.gr:

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που αποκτήσαμε την ελευθερία μας και μπορούμε πλέον να διαχειριζόμαστε μόνοι μας την μεταγραφή μας. Ήρθαμε στον ΑΓΣΙ γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχει σχεδιασμός όλων των κινήσεων που γίνονται και ειδικά φέτος μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδα μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ