1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2014 10:41

27/9 ξεκινούν οι σχολές προπονητών

Στις 27 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Σχολές Προπονητών Πετοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας στην Θεσσαλονίκη, και Β’ Κατηγορίας στην Αθήνα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2015. Οι Σχολές πήραν το ΦΕΚ από το Εθνικό Τυπογραφείο και από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συγκεντρώνουν τα δικαιολογητικά για την φοίτηση τους στις παραπάνω σχολές.


Η συγκέντρωση των δικαιολογητικών και η αίτηση για την φοίτηση στην Σχολή για την οποία ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 19 Σεπτέμβρη 2014.

Για την κατάθεση των δικαιολογητικών (όταν θα τα έχετε συγκεντρώσει όλα) επικοινωνήστε με τα γραφεία του Συνδέσμου (210-9218936) η με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Γ. Σαμαρά (6936502071).

Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά για φοίτηση στην Σχολή Προπονητών Α’ Κατηγορίας :

α) Να έχει αρτιμέλεια σε βαθμό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στη διδασκαλία της πετοσφαίρισης.(βεβαίωση ακόμη και από ιδιώτη γιατρό,παθολόγο που να αναφέρει ότι είστε υγιείς και αρτιμελής).
β) Να έχει ηλικία μέχρι 55 ετών. (επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας)
γ) Να έχει δίπλωμα Β’ Κατηγορίας και αντίστοιχη άδεια άσκησης του επαγγέλματος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο αποκτήθηκε τουλάχιστον προ διετίας. (επικυρωμένα)
δ) Να καταθέσει βεβαίωση της Ε.Ο.ΠΕ., ή των Ενώσεων Περιφερειών ή Τοπικών Επιτροπών, ότι άσκησε το επάγγελμα του προπονητή για δύο (2) χρόνια ή υπεύθυνη δήλωση προπονητού Α’ κατηγορίας ότι διετέλεσε συνεργάτης του σε συγκεκριμένη ομάδα για δύο (2) χρόνια.
ε) Να έχει ακολουθήσει και να καταθέσει δίπλωμα δύο (2) τουλάχιστον σεμιναρίων προπονητών Πετοσφαίρισης στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή ως προπονητής Β’ κατηγορίας. Κατ’ εξαίρεση των οριζομένων της ανωτέρου παραγράφου περί φοίτησης σε σχολή προπονητών Α’ κατηγορίας, πρόσωπα τα οποία ως Πετοσφαιριστές προσέφεραν εξαίρετες υπηρεσίες και συνεπλήρωσαν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Ανδρών ή Γυναικών πενήντα (50) τουλάχιστον συμμετοχές για τους άνδρες και είκοσι πέντε (25) για τις γυναίκες, δικαιούνται εφόσον καταθέσουν βεβαίωση της Ε.Ο.ΠΕ. να συμμετάσχουν απ’ ευθείας σε Σχολές Προπονητών Α’ Κατηγορίας, εφ’ όσον πληρούν τις προϋποθέσεις των περιπτώσεων Γα και Γβ της παρούσης παραγράφου.
στ) Η Αίτηση φοιτησής σας προς την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, καθώς επίσης και η Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν διώκεστε ποινικά επικοινωνήστε με τα γραφεία του συνδέσμου για να σας αποσταλλούν.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
* Το χρηματικό ποσό για τα συνολικά δίδακτρα φοίτησης εκάστου υποψηφίου στην Α' Κατηγορία καθορίζεται στο ποσό των 250 ευρώ, και θα κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό της Ε.Ο.ΠΕ. (θα ενημερωθείτε σύντομα).


Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά για φοίτηση στην Σχολή Προπονητών Β’ Κατηγορίας :

α) Να έχει αρτιμέλεια σε βαθμό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στη διδασκαλία της πετοσφαίρισης.(βεβαίωση ακόμη και από ιδιώτη γιατρό, παθολόγο που να αναφέρει ότι είστε υγιείς και αρτιμελής).
β) Να έχει ηλικία μέχρι 55 ετών. (επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας)
γ) Να έχει δίπλωμα Γ’ Κατηγορίας και αντίστοιχη άδεια άσκησης του επαγγέλματος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο αποκτήθηκε τουλάχιστον προ ενός έτους. (επικυρωμένα)
δ) Να καταθέσει βεβαίωση της Ε.Ο.ΠΕ., ή των Ενώσεων Περιφερειών ή Τοπικών Επιτροπών, ότι άσκησε το επάγγελμα του προπονητού για ένα χρόνο ή να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση προπονητού με άδεια Α’ κατηγορίας, ότι διετέλεσε συνεργάτης του στην προπόνηση συγκεκριμένης ομάδας για διάστημα ενός χρόνου.
ε) Να έχει ακολουθήσει και να καταθέσει αντίγραφο ενός (1) τουλάχιστον σεμιναρίου προπονητών Πετοσφαίρισης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, τούτο διαπιστωμένου από σχετική βεβαίωση ή δίπλωμα του οργανώσαντος το σεμινάριο φορέα.
στ)Η Αίτηση φοίτησή σας προς την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, καθώς επίσης και η Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν διώκεστε ποινικά επικοινωνήστε με τα γραφεία του συνδέσμου για να σας αποσταλλούν.
Κατ' εξαίρεση των οριζομένων της παραγράφου αυτής περί φοίτησης σε σχολή προπονητών Β' κατηγορία, δικαίωμα φοίτησης έχουν και οι απόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. που κατέχουν δευτερεύουσα ειδικότητα Πετοσφαιριστής, εφ' όσον πληρούν τις προυποθέσεις των περιπτώσεων Βα και Ββ της παρούσας παραγράφου.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

*Το χρηματικό ποσό για τα συνολικά δίδακτρα φοίτησης εκάστου υποψηφίου καθορίζεται στο ποσό των 250 ευρώ, και θα κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό της Ε.Ο.ΠΕ. (θα ενημερωθείτε σύντομα).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ