1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2024 12:12

Στην ΑΕΚ και επίσημα η εκπληκτική Γιαπωνέζα πάσα Ακι Μόμι

H ΑΕΚ ενεργοποίησε την «βόμβα» ‘Ακι Μόμι. Πρόκειται για 23 χρονη (1μ77) διεθνή Γιαπωνέζα πασαδόρο, η οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2021, με την αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας της , ενώ κατέκτησε δύο αντίστοιχα εθνικά πρωταθλήματα με την ομάδα Marvelous.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για τη Μόμι που αναμένεται να κάνει την διαφορά στην Ένωση και στη Volley League αναφέρει:

“Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άκι Μόμι. Η 23χρονη (07/10/2000) διεθνής Γιαπωνέζα πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου. 

Η Άκι Μόμι ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2018, φορώντας τη φανέλα της JT Marvelous. Για 6 χρόνια αποτέλεσε τη βασική πασαδόρο της ιαπωνικής ομάδας, κατακτώντας τη σεζόν 2019-20 τον τίτλο της καλύτερης πασαδόρου στη λίγκα. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της, αγωνιζόμενη μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021!

Άκι, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ