1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2024 13:30

Ευαγγελία Γαροφαλάκη: «Έχω υψηλούς στόχους, τιμή μία ενδεχόμενη κλήση στην Εθνική»

Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος της Volley League γυναικών και οι εμφανίσεις της βοήθησαν την ομάδα της Θέτιδας στο να γλιτώσει την επίπονη διαδικασία των πλέι άουτ, να την βάλει εντός οκτάδας και να την οδηγήσει μέχρι τα ημιτελικά.
Ο λόγος για την Ευαγγελία Γαροφαλάκη, η οποία άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που της δόθηκε στην Βούλα με τον τραυματισμό της Όλσον, με την διεθνή πασαδόρο με τις μικρές Εθνικές ομάδες να βοηθάει στα μέγιστα την Θέτιδα να πάρει για άλλη μία χρονιά το εισιτήριο για τα κύπελλα Ευρώπης.

«Όπως καταλαβαίνετε, το να μπαίνεις ξαφνικά βασική να παίζεις σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια ενώ ήσουν στον πάγκο σου φέρνει λίγο πίεση και άγχος. Έπαιζα μαζί αλλά και αντίπαλος με σπουδαίες αθλήτριες. Ήθελα να φανώ αντάξια των προσδοκιών και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Οι συμπαίκτριές μου και το σταφ με βοήθησαν πολύ και με καθοδηγούσαν. Πήγαν όλα καλά και χαίρομαι που πήρα αυτή την ευκαιρία. Ήταν μεγάλο βήμα για μένα» δηλώνει η Ευαγγελία Γαροφαλάκη που κλήθηκε να παίξει στο κρίσιμο παιχνίδι με τα Πεύκα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου αλλά και στα προημιτελικά με την Σαντορίνη και στην τετράδα με τον Ολυμπιακό.

Οι εμφανίσεις της, της έδωσαν άλλο ένα συμβόλαιο με τη Θέτιδα, φανέλα της οποίας θα φοράει για 3η σερί σεζόν.

«Η διοίκηση και ο κόουτς Μανώλης Σκουλικάρης ήταν από τους λόγους που με έκαναν να θέλω να μείνω. Με εμπιστεύονται και τους εμπιστεύομαι. Μου έδωσαν μία σημαντική ευκαιρία πέρυσι. Θέλουμε μία αντίστοιχη καλή πορεία και φέτος. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, θέλω να πάω όσο καλύτερα μπορώ και θα διεκδικήσω όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορώ. Θα τα δώσω όλα. Δεν πάω σε καμία περίπτωση με το σκεπτικό ότι θα είμαι δεύτερη πασαδόρος. Έχω υψηλούς στόχους» σχολίασε αναφορά με τη νέα σεζόν η Γαροφαλάκη, η οποία κοιτάει και μακροπρόθεσμα με μία ενδεχόμενη κλήση στην Εθνική γυναικών.

«Κάθε αθλήτρια έχει ως στόχο την κλήση στην Εθνική ομάδα της χώρας της. Θα είναι μεγάλη μου τιμή και στόχος είναι σίγουρα να κληθώ και γιατί όχι να είμαι σε κάποια αποστολή στο μέλλον. Είμαι αισιόδοξη ως άτομο και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά όλα είναι πιθανά».

Αυτή την περίοδο η Γαροφαλάκη προσπαθεί να παραμείνει σε καλή φόρμα και να παρουσιαστεί στην προετοιμασία της Θέτιδας στο τέλος του καλοκαιριού στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

«Σίγουρα προπονούμαι και κάνω γυμναστήριο. Δουλεύω στα βάρη και στο αερόβιο , ενώ δουλεύω και σε τεχνικά κομμάτια που θεωρώ ότι έχω αδυναμίες και δουλεύω πάνω σε αυτά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ