1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2013 16:25

Νίκη για τον Ηρακλή, ευχαριστημένος ο Πάτρας

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής στο τουρνουά που διεξάγεται στο Σουφλί, στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 της τοπικής ομάδας, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί που τρέχουν στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας (μία ήττα έχει μόνο η ομάδα).

Για το παιχνίδι αυτό αλλά και για την μέχρι στιγμής εικόνα που δείχνει η ομάδα, ο Χρήστος Πάτρας μόνο καλά λόγια είχε να πει... «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορεί η ομάδα να αποτελείται κυρίως από έφηβους, όμως τα παιδιά βγάζουν τρομερό πάθος, έχουν αγωνιστικότητα και το βασικότερο είναι ότι έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Ξεκινήσαμε με νίκη το τουρνουά. Νικήσαμε πιο εύκολα από όσο δείχνει το σκορ. Σίγουρα κάνουμε κάποιες δοκιμές που μας στοιχίζουν στα σετ, αλλά δεν έχει σημασία. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον. Ο Ηρακλής έχει μέλλον και με στήριξη φέτος τα παιδιά αυτά θα δώσουν χαρές στον κόσμο του συλλόγου».

Σήμερα (12/10) στις 20:00 ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Λήμνο, ομάδα επίσης της Α2 κατηγορίας, ενώ αύριο (13/10) θα αναμετρηθεί με τον Ορεστιάδα στο πιο δυνατό μέχρι στιγμής φιλικό της προετοιμασίας.

Να σημειωθεί πως στην αποστολή μετέχουν και δύο νεαροί που ο Χρήστος Πάτρας τους προώθησε από το παιδικό τμήμα. Πρόκειται για τους Τζιουμάκα (αδερφός του Γιώργου) και τον Τσατσούλα, ενώ ο νεαρός λίμπερο Ρωμαλιάδης που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Μ. Αλέξανδρο θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Πηγή: bluearena.gr
Διαβάστηκε 1013 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ