1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2013 19:30

Κουζούνης: «Εξαιρετικό το κλίμα στις προπονήσεις»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του Παμβοχαϊκού στο SPORT CAMP στο Λουτράκι κύλησε χωρίς κάποιο απρόοπτο, με τους αθλητές να απολαμβάνουν την Κυριακή (25/8) το πρώτο τους ρεπό.

 

Το πρόγραμμα είναι επίπονο, καθώς το βάρος έχει πέσει στον τομέα της φυσικής κατάστασης ωστόσο, υπάρχει μεγάλη διάθεση, ενώ οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές, κάτι που επισήμανε ο Παύλος Κουζούνης, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, για την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας.

«Εδώ και μια εβδομάδα ξεκίνησε η προετοιμασία, μια επίπονη διαδικασία, καθώς έχει προηγηθεί αποχή 3-4 μηνών. Προσωπικά, είμαι τυχερός που μέχρι τις 31 Ιουλίου έπαιζα beach volley και η μετάβαση είναι πιο ομαλή. Όλα πάνε καλά, υπάρχει μεγάλη όρεξη από όλους τους αθλητές και διάθεση για δουλειά.

Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα και σ’ αυτό το πρώτο διάστημα, έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, καθώς και να μάθουμε τον τρόπο δουλειάς του προπονητή. Το βάρος έχει πέσει στη φυσική κατάσταση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει βάρη, πισίνα και τρέξιμο.Σίγουρα ακόμη είναι νωρίς και μετά το πρώτο στάδιο, θα μπούμε και στην τακτική. Το κλίμα είναι πολύ καλό και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς, προκειμένου να μπορέσουμε να δουλέψουμε σωστά», επισήμανε αρχικά ο ακραίος του Παμβοχαϊκού, για να αναφερθεί στις εγκαταστάσεις του SPORT CAMP στο Λουτράκι, όπου και θα διαμείνει η αποστολή μέχρι τις 31 Αυγούστου.

«Όλη η ομάδα είναι 24 ώρες μαζί στο SPORT CAMP, που διαθέτει καλές και λειτουργικές εγκαταστάσεις. Η πισίνα βοηθά πολύ στο πρόγραμμα μας, υπάρχει η αίθουσα με τα βάρη, καθώς και κλειστό γυμναστήριο. Το φαγητό είναι καλό και θεωρώ πως πρόκειται για έναν ιδανικό χώρο, προκειμένου να προετοιμαστούμε. Όλα λειτουργούν στην εντέλεια και η φιλοξενία είναι άψογη».

Πηγή: pamvohaikos.gr

proetoimasia2013 2

Διαβάστηκε 1075 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ