1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-12-2014 17:05

Βολουδάκης: «Ευκαιρία να γίνει το βήμα παραπάνω»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αισιόδοξος για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Χρήστος Βολουδάκης.

«Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αξιοπρεπέστατες πορείες στην Ευρώπη. Πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω. Είναι ευκαιρία αρχής γενομένης με το παιχνίδι με την Φριντρισχάφεν στο Ρέντη, να κάνουμε αυτό το κάτι παραπάνω. Θα προετοιμαστούμε για αυτό τις δύο μέρες που μας μένουν κι όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να είμαστε ξανά στις 12 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. 

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα η επιστροφή του αρχηγού μας. Η εμπειρία και οι ικανότητες του μπορούν να βοηθήσουν κάθε στιγμή την ομάδα. Είναι σημαντικό να είναι ο Κλαρκ με τον Τζελάτι, ώστε να αντικαθιστά ο ένας τον άλλον σε σημεία που η ομάδα το χρειάζεται. Εφέτος υπάρχει ένα μεγάλο σύνολο και όλοι μπαίνουν και δίνουν το κάτι παραπάνω όταν το χρειάζεται η ομάδα. Αυτό πιστεύω ότι είναι το μυστικό και είμαστε αήττητoi στο Πρωτάθλημα και κάνουμε την προσπάθεια μας στο Τσάμπιονς Λιγκ». 

Διαβάστηκε 219 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ