1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2012 19:34

«Στην πίεση λειτουργούμε καλύτερα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Ο Νίκος Σμαραγδής που ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού και μάλιστα κόντρα στον προπονητή που τον ανέδειξε (τον Χρήστο Πάτρα) δήλωσε: «Χρωστάω πολλά στον Χρήστο Πάτρα. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Είναι σίγουρο πως ο Φοίνικας στη συνέχεια θα δυναμώσει και στο φινάλε θα μας δυσκολέψει πολύ.
Εμείς είχαμε και πάλι πολλές λύσεις κι αυτό μας βοήθησε. Δεν γνωρίζαμε το πως θα παρουσιαστεί ο Φοίνικας κι αυτό μας προβλημάτιζε. Προσαρμοστήκαμε γρήγορα και νικήσαμε δίκαια. Όλη η ομάδα πήγε καλά κι έτσι είχαμε καλό πρώτο χρόνο».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου είπε: «Ο τραυματισμός του Λάππα στην ομάδα του Φοίνικα ίσως μας έκανε να εφησυχάσουμε και πέσαμε σε παγίδα. Οταν μας ισοφάρισε ο Φοίνικας σοβαρευτήκαμε και νικήσαμε δίκαια μετά ομαδική προσπάθεια. Στην πίεση λειτουργούμε καλύτερα».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε: «Αρχικά ήμασταν νευρικοί. Χρειάστηκε να ρισκάρουμε στην τακτική μας και να νικήσουμε δίκαια. Πήραμε αυτό που θέλαμε και πλέον προετοιμαζόμαστε για τον δύσκολο αγώνα με την Λέφσκι».
Διαβάστηκε 569 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ