1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-01-2015 22:54

Αρσενιάδης: «Δεν θέλει πολύ να πάθεις τη ζημιά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Η Κηφισιά πήρε το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:
«Δεν θέλει πολύ να πάθεις τη ζημιά αν χαλαρώσεις. Το 3ο σετ ήταν γενικά ένα λάθος μας, κι εκεί η ΑΕΚ έκανε καλή εμφάνιση. Τέτοια παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Δεν γίνεται να κερδίζει πάντα το φαβορί. Μιλάμε για αθλητισμό και ο αθλητισμός είναι ένας δίκαιος ανταγωνισμός στον οποίον μπορούν να συμβούν τα πάντα. Παίξαμε ένα σετ πολύ σοβαρά κι ένα σετ όχι. Δεν υποτιμάμε την ΑΕΚ, είναι μία σοβαρή ομάδα που προσπαθεί να χτιστεί. Είναι προς λύπηση αυτό που έχει συμβεί σε αυτή την ομάδα κι ίσως θα έπρεπε να απασχολήσει πιο πολύ τους ισχυρούς της ΑΕΚ. Πήραμε ένα τρίποντο, τώρα ξεκινά μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών, αρχής γενομένης το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρουμε αν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι ο Παπαγγελόπουλος, και δεν ξέρουμε αν είναι σοβαρό το θέμα με τον Ρουμελιωτάκη».

Ο ακραίος της Κηφισιάς, Γιάννης Μαντέκας, δήλωσε: «Προσπαθώ να επανενταχθώ ξανά στην ομάδα μετά τον τραυματισμό μου. Η ΑΕΚ δεν είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά μας δυσκόλεψε ο τρόπος παιχνιδιού της. Καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο και να ...κρατήσουμε απόρθητο το φρούριο».
Διαβάστηκε 290 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ