1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2013 16:14

Ντιάτσκοφ: «Στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Για το αυριανό ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης o Ουκρανός ακραίος του Φοίνικα Aντρί Ντιάτσκοφ που διανύει περίοδο φορμαρίσματος δήλωσε:
«Το αυριανό παιχνίδι θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο. Πρόκειται για μία μεγάλη "μάχη" ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο αγώνας γίνεται στην έδρα μας, οπότε θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς ώστε να χαροποιήσουμε και τον κόσμο μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς».

Για την προσωπική του απόδοση ο Ντιάτσκοφ είπε: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν παίζω καλά ή όχι. Εγώ προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, δουλεύω σκληρά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου όλη την εβδομάδα ώστε σε κάθε παιχνίδι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα μου. Ο αποκλεισμός στο Challenge Cup μας στεναχώρησε. Θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Τετάρτη και να παλέψουμε για την πρόκριση στο χρυσό σετ. Έτσι είναι όμως ο αθλητισμός, άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις. Πλέον, όλη μας η προσοχή είναι στο παιχνίδι με τον Εθνικό».
Διαβάστηκε 333 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ