1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2013 19:48

«Υπάρχει πρόοδος και φαίνεται»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για τις φιλικές αναμετρήσεις με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ ο Γιέρνι Ποτότσνικ τόνισε, μέσω τους γραφείου τύπου του ΤΑΑ.

 «Ήταν δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που έχει διατηρήσει το βασικό κορμό από πέρυσι και έχει ενισχυθεί με έναν Σέρβο παίκτη που είναι πολύ καλός. Εμείς εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι σε σύγκριση με την Πορταριά και όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε και καλύτεροι. Υπάρχει πρόοδος και φαίνεται».

Για το πως κυλάει η προετοιμασία και εάν η ομάδα του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη να δώσει μια σειρά από τρία μαζεμένα παιχνίδια για το League Cup ο Σλοβένος ακραίος του ΠΑΟΚ είχε να πει: «Εδώ και ενάμιση μήνα κάνουμε διπλές προπονήσεις κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας το League Cup για το οποίο θα δώσουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με Εθνικό, Άρη και Νίκη Αιγινίου. Τον Εθνικό τον αντιμετωπίσαμε τώρα στα δύο αυτά φιλικά παιχνίδια και είδαμε ότι είναι μια ομάδα πολύ δεμένη, που έχει σχεδόν το ίδιο υλικό από πέρυσι και ίσως και πιο ενισχυμένη με την απόκτηση του Σέρβου. Για τον Άρη και την Νίκη Αιγινίου δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Τα πάντα στον όμιλο μας θα είναι ανοιχτά. Η ομάδα που θα έχει τις καλύτερες μέρες στο τουρνουά θα προκριθεί και στη συνέχεια. Εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι».

 

Διαβάστηκε 741 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ