1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2015 23:32

Καλμαζίδης: «Πρόκληση το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετάτη νίκη επί του Άρη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται.




O Άρης μας ζόρισε λίγο περισσότερο σήμερα. Όταν παίζεις με την ίδια ομάδα μέσα σε τέσσερις ημέρες υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει η εικόνα. Το θετικό είναι ότι και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα κερδίσαμε με 3-0. Από άποψη ποιότητας το παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν ήταν το καλύτερο αλλά όταν χρειάστηκε ανεβάσαμε στροφές και πήραμε αυτό που θέλαμε». Για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε να πει: «Παίζουμε με το μεγάλο φαβορί, τον νταμπλούχο μέσα στην έδρα του. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά και μια πρόκληση για εμάς. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Χάσουμε ή κερδίσουμε δεν θα κρίνει κάτι αυτό το παιχνίδι».
 
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας τόνισε: «Σήμερα πήραμε τους 3 βαθμούς αλλά ήμασταν επηρεασμένοι από το γεγονός ότι πριν από 4 μέρες κερδίσαμε τον Άρη στο κύπελλο. Αυτό λειτούργησε αρνητικά στη συγκέντρωση μας. Ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό, θα ξεκουραστούμε λίγο και μετά θα προετοιμαστούμε για αυτό το ματς».
Διαβάστηκε 319 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ