1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-09-2013 21:52

«Μεγάλοι στόχοι, γιατί όχι»;

Στο volleynews.gr, μίλησε ο παίκτης του Α.Ο Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης. Ο αρχηγός της ομάδας των βορείων προαστείων, επικεντρώθηκε στις πρώτες αγωνιστικές, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμμετοχής της Κηφισιάς στην Ευρώπη.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση : «Οι πρώτες είναι δύσκολες για την Κηφισιά, το πρόγραμμα δεν είναι με το μέρος μας.Ξεκινάμε εντός έδρας με το Φοίνικα Σϋρου, που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και θα πρωταγωνιστήσει. Στη δεύτερη αγωνιστική παίζουμε με τη Νίκη Αιγινιού, η οποία έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, οπότε θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Μετά συνεχίσουμε με τον ΠΑΟΚ, πάλι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει εφέτος και θα τερματίσει αρκετά ψηλά.Οπότε τις τρις πρώτες αγωνιστικές πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και σοβαροί ώστε να κερδίσουμε τους πόντους, να μη μείνουμε πίσω και  μας δημιουργηθεί πίεση για τα επόμενα ματς. Τώρα για το δεύτερο γύρο, εξαρτάται τι έχεις κάνει στον πρώτο.Αν είχες κάνει μια καλή συγκομοιδή στον πρώτο, ακόμα κι αν είναι δύσκολος ο δεύτερος,έχεις μια καλή ψυχολογία και παίζεις καλύτερα.Αν ο πρώτος γύρος όμως δε βγει καλός, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια σου φαίνονται βουνό».

Για το που θα κριθούν οι τίτλοι: «Εϊναι κάποιες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Φοίνικας Σϋρου και ο ΠΑΟΚ που έχουν αυτόν το στόχο και θα πρωταγωνιστήσουν». Παίζουν δηλαδή για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο.

Στόχος της ομάδας: «Θα ήθελα μια χρονιά ανάλογη της περσινής. Περιμένουμε να τελειώσουν οι προσθήκες στο ρόστερ ώστε να δέσουμε και να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην προπόνηση, ώστε να ξέρουμε που πηγαίνουμε.Σαν ομάδα η Κηφισιά δεν είναι φτιαγμένη εφέτος για να παίξει στην Ευρώπη, αλλά αν έρθει όμως , γιατί όχι; Είμαστε μια καινούρια ομάδα και έχουμε πράγματα να δείξουμε.Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και απ εκεί και πέρα αν δέσουμε σαν ομάδαθα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ