1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2013 19:55

Ντονάς: «Ανάμεικτα συναισθήματα»

Για την πρεμιέρα της Παναχαϊκής στα σαλόνια της Volleyleague με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Στάθης Ντονάς, που έφυγε τον Ιανουάριο του 2012 από το τριφύλλι και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί σαν αντίπαλος κόντρα στους πράσινους. Όπως θυμάται μόνο μία φορά έχει παίξει αντίπαλος του Παναθηναϊκού και αυτή τη σεζόν 2006-07 που πήγε στο Παγκράτι.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για αυτόν τον αγώνα. Το μυαλό μου όμως είναι στην Παναχαϊκή. Θέλουμε πολύ να πετύχουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα της παραμονής, αλλά και να πάνε όλα καλά στο οργανωτικό κομμάτι. Θα θέλαμε η ομάδα μας να έχει κάνει 1-2 φιλικά ακόμα πριν μπούμε στο πρωτάθλημα αλλά θα προσπαθήσουμε να φορμαριστούμε μέσα από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η παραμονή και να καταθέσουμε μια διαφορετική αγωνιστική πρόταση στο νέο πρωτάθλημα. Μεγάλο όπλο μας θα είναι η έδρα και ο κόσμος. Ελπίζω να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πρεμιέρας και την αντίσταση του Παναθηναϊκού και να ξεκινήσουμε με νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ