1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
18-10-2013 23:58

«Υπερπροσπάθεια» χωρίς τον Γιορντάνοφ

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά ανήσυχος που δεν μπορεί να βρει λύση στην απουσία του Γιορνάνοφ παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Καζάζης, μετά τον αγώνα με το Φοίνικα Σύρου.
Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την υπερπροσπάθεια των παικτών μου, δεν έχω κανένα παράπονο απ' αυτούς. Θεωρώ ότι είχαμε τις ευκαιρίες να φύγουμε νικητές από τη Σύρο, ωστόσο και ο Φοίνικας έπαιξε εξαιρετικά και εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα και τις αδυναμίες μας. Θέλω να ελπίζω ότι ο Γιορντάνοφ θα ξεκινήσει να προπονείται μέσα στην επόμενη εβδομάδα ώστε σε περίπου 15 μέρες να είναι έτοιμος και στη διάθεσή μας».

 Στη συνέχεια ο Λεονάρντο Καλντέιρα είπε : «Δεν έχει καμία απολύτως σημασία που έπαιξα εγώ καλά από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε. Έχουμε το πνεύμα του νικητή και θέλουμε να επικρατούμε σε κάθε παιχνίδι. Μας λείπει πολύ ο διαγώνιός μας, ωστόσο είναι θετικό το γεγονός ότι παλεύουμε μέχρι τέλους τα παιχνίδια στα οποία χάσαμε και σήμερα μπορέσαμε να πάρουμε ένα βαθμό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ