1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-11-2013 17:23

Ανδρέα Ανδρεάδης: «Ο καθένας κάνει τη δουλειά του» (video)

Για αλλαγή νοοτροπίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μόναδικό στόχο τη νίκη μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας κεντρικός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του volleynews.gr αμέσως μετά τη λήξη.

Για το παιχνίδι : «Στο πρώτο σετ μπήκαμε σχετικά νωθρά, δεν ήμασταν η ομάδα που έχει παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πίεσε από τη γραμμή του σέρβις και εμείς κάναμε αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα να τους βάλουμε μέσα στο παιχνίδι και να προηγηθούν με αρκετούς πόντους διαφορά. Ευτυχώς στο δεύτερο σετ ο προπονητής μας ηρέμησε. Ξέραμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, παίξαμε αυτό που μπορέσαμε και καταφέραμε να κατακτήσουμε τη νίκη».

Για την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ : «Ο στόχος της ομάδας είναι να χτυπά όλα τα ματς. Έχει αλλάξει νοοτροπία και επίπεδο. Δεν πάμε για να σωθούμε ούτε για να κάνουμε καλή εμφάνιση, πάμε καθαρά για τη νίκη, και μόνο αυτός είναι ο σκοπός μας. Ευελπιστώ να κατακτήσουμε τη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, και όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο».

Για τις επευφημίες των οπαδών του Παναθηναϊκού : «Κάθε χρόνο τα ίδια. Οι οπαδοί κάνουν τη δουλειά τους . Εμείς δεν προκαλούμε και το ματς τελειώνει όμορφα κι ωραία για εμάς, και με τη νίκη τα τελευταία χρόνια». 

Φιορέλα Μάλο

Media

Περισσότερα από την κατηγορία: « ΑΕΚ-Λαμία 2-3 Παναχαϊκή- Νίκη Αιγινίου 0-3 »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ