1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2013 23:53

Κλαρούδας:«Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς, κάναμε κακό παιχνίδι»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την νίκη:

 

«Κάναμε κακό παιχνίδι. Το μόνο που κρατάμε σήμερα ήταν οι 3 βαθμοί. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα. Δεν τίθεται θέμα κόπωσης. Μας έλειπε η συγκέντρωση. Νομίζαμε ότι θα πάρουμε το ματς χωρίς προσπάθεια. Δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Το ζητούμενο είναι να κοιτάζουμε τι κάνουμε εμείς και όχι ο αντίπαλος. Σήμερα παρασυρθήκαμε. Ελπίζω να ήταν μια κακή παρένθεση…».

Ο διαγώνιος της ΑΕΚ Χόρχε Παγιάν δήλωσε: «Το σημαντικό είναι που πήραμε τους τρεις πόντους. Είναι παράξενο όταν έχεις τέτοιο αντίπαλο. Σίγουρα δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της ομάδας. Τώρα έχουμε δύσκολο προγραμμα. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Θα παίξουμε για να κυνηγήσουμε όπως κάνουμε πάντα τις νίκες».
 
Ο Δημήτρης Χατζόπουλος είπε για το ντεμπούτο του στην ΑΕΚ: «Ήταν το πρώτο ματς που παίζω. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου. Νομίζω ότι βοήθησα την ομάδα στο σημείο που μπήκα. Σήμερα δόθηκαν ευκαιρίες και στα άλλα παιδιά και ο καθένας πρόσφερε ό,τι μπορούσε…»
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ