1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 15:29

Άκης Φλαούνας: «Τα πάντα για το τρίποντο και την πέμπτη θέση»

Για το παιχνίδι με τον Άρη μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ τονίζοντας πως αυτός και οι παίχτες του θα κάνουν το παν για να πάρει η Ένωση την πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο.

«Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη για να διασφαλίσουμε την 5η θέση, η οποία θα μας δώσει το πλεονέκτημα στα πλέι-οφ που οδηγούν στην έξοδο στην Ευρώπη. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, γι αυτό θα κάνουμε το παν για να πάρουμε το τρίποντο. Το τελευταίο διάστημα έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας. Όμως με την επιστροφή του Γκούζντα πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στον τομέα της υποδοχής και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Με τη βοήθεια, δε, του κόσμου μας, ευελπιστώ ότι θα κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας».

«Με τον κόσμο της ΑΕΚ δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ο ακραίος της ΑΕΚ Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Θέλουμε να νικήσουμε αφενός για να επιστρέψουμε στις νίκες, αφετέρου για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κανονική περίοδο ώστε να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι-οφ για τις θέσεις 5-8. Πλέον η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο στόχος που μας έχει απομείνει και θα τον κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σε αυτή την προσπάθεια η συμπαράσταση του κόσμου μας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Βρέθηκα τη Δευτέρα στο ντέρμπι της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Γυναικών και μπορώ να πω ότι ζήλεψα την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο. Αν έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα κι εμείς στον αγώνα με τον Άρη, τότε δεν φοβάμαι τίποτα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ