1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2014 23:51

Κλαρούδας: «Εγώ δεν έχω τίποτα με την ΑΕΚ»

Ήρεμος, μετά την εξασφάλιση της παραμονής του Παμβοχαϊκού στη Volleyleague, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κλαρούδας, ενώ μίλησε και για το επικείμενο «ιδιαίτερο» για αυτόν ματς, με την ΑΕΚ.
«Είχαμε άγχος, πίεση και ένταση. Είμαστε ομάδα που δεν έχουμε διάρκεια αλλά έχουμε εκρήξεις όπως έγινε στο 1ο σετ που χάναμε 18-11 και το γυρίσαμε. Παίξαμε καλά και όταν πήραμε τον βαθμό και μάθαμε πως ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον Άρη χαλαρώσαμε. Είμαστε ανακουφισμένοι. Έρχεται δύσκολος αγώνας με την ΑΕΚ. Θα γίνει μάχη μεγάλη γιατί πλέον δεν έχουμε άγχος. Ελπίζω να παίξουμε ελεύθερα και να το ευχαριστηθούμε. Εγώ δεν έχω τίποτα με την ΑΕΚ. Προς Θεού. Έφυγα από την ΑΕΚ για άλλους λόγους. Απλά θα είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε όλοι να νικήσουμε. Ο Παμβοχαϊκός ήταν στην 2η θέση στο περσινό πρωτάθλημα, πέρασε δύσκολη χρονιά και πλέον διοίκηση και παίκτες μπορούν και ανασαίνουν ελεύθερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ