1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2014 20:25

Ανδρεόπουλος: «Μπήκαμε σαν κοιμισμένοι»

Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ τόνισε πως αν θέλει η ομάδα του να έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό πρέπει να παρουσιαστούν οι παίχτες με μεγαλύτερη συγκέντρωση.

«Τίποτα δεν είχε η ομάδα μου σήμερα και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Μπορούμε να αναφέρουμε πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η επίθεση ήταν κοντά στο 30%. Σε ένα ματς που το θέλαμε και το πιστεύαμε μπήκαμε σαν κοιμισμένοι».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί πραγματικά γίναμε κομμάτια. Πρέπει να μαζέψουμε το μυαλό μας, να ξαναβρούμε τα στοιχεία μας και να μπούμε αύριο όσο πιο δυνατά στον άλλο ημιτελικό, προσπαθώντας για την νίκη γιατί αυτός είναι ο στόχος μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link SYROS FANS Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 20:57 posted by SYROS FANS

    Τό μεροκάματο στό νησί τελειώνει,κρίμα γιατί θά αναπολούμε τίς πετυχημένες σου δηλώσεις.Σήμερα θά μοιράσουμε συγχαρητήρια στήν ομάδα η μαζεμένα στό τέλος?Παίζουμε final four ρέ αχάριστοι Λαμιώτες.Ωχ λάθος στήν ΣΥΡΟ είμαστε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ