1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2014 18:02

Αποχαιρέτησε τον Κουρνέτα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του, γνωστοποιεί (ήταν ήδη γνωστό και έγινε επίσημο) ότι ο Βασίλης Κουρνέτας δεν θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» την νέα σεζόν και θέλησε να ευχαριστήσει τον Έλληνα πασαδόρο για τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Πειραιά.

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος πασαδόρος θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις και να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Κουρνέτας σκέφτοταν ακόμα και την περίπτωση να σταματήσει την ενεργό δράση αλλά μία πρόταση του ΠΑΟΚ που στοχεύει σε πρωταθλητισμό και με προπονητή τον Γιάννη Καλμαζίδη μόνο θετικά μπορεί να έχει για την καριέρα του διεθνή πασαδόρου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Βασίλη Κουρνέτα  καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σ’ ότι και εάν αποφασίσει για την ζωή του και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας. Ο Βασίλης Κουρνέτας είναι από τους αθλητές ΘΡΥΛΟΥΣ του ελληνικού βόλεϊ και το όνομα του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής πασαδόρος θέλησε με δήλωση του ν’ ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και την διοίκηση: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που στήριξε αυτή την ομάδα και μένα προσωπικά σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και μας βοήθησε να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τη διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας. Πραγματικά η δεύτερη μου θητεία στον Ολυμπιακό ήταν πολύ σπουδαία. Όταν έφυγα όνειρο μου ήταν να φορέσω και πάλι την ερυθρόλευκη και να πάρω τίτλους. Τα κατάφερα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου και εύχομαι στην ομάδα να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να προσφέρει χαρά στον κόσμο. Είμαι σίγουρος για τις επιτυχίες και τα τρόπαια γιατί ο Ολυμπιακός έχει την τύχη τα τελευταία χρόνια να έχει μια σταθερή και αξιόλογη διοίκηση η οποία εγγυάται τις κατακτήσεις τίτλων».  

3 σχόλια

  • Comment Link em Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 16:22 posted by em

    Καταλαβαίνω τι λες, αλλά πως να στο πω, με στεναχωρεί. Koυρνέτας και Χριστοφιδέλης είναι κεφάλαια για την ομάδα και τον έναν τον κρατάς και τον άλλο τον διώχνεις;!

  • Comment Link έθνικ4ever Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 11:24 posted by έθνικ4ever

    Γιατί μεγάλωσε φίλε και στον Ολυμπιακό κατάφεραν να πάρουν τον Προύσαλη και ποιος θα μείνει στην απ'έξω ο Μαρούλης που παίρνει τα πιο λίγα λεφτά και είναι και επένδυση για το μέλλον?

    Υ.Γ.:Συμφωνώ με αυτό που λες απλά σου απαντώ

  • Comment Link em Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 17:41 posted by em

    Δεν το βρίσκω πολύ λογικό αυτό....
    Γιατί να διώχνεις ένα παίκτη που ξέρεις πολύ καλά ότι είναι από τους λίγους που καταλαβαίνει τι σημαίνει να παλεύεις για πρωτάθλημα, να παίζεις τραυματίας και να γυαλίζει το μάτι σου στα κρίσιμα ματς με τα λεγόμενα φαβορί; Γιατί να μην του αναγνωρίζεις όλα αυτά τα χρόνια αφοσίωσης κρατώντας τον στην ομάδα έστω και ως δεύτερο για να κλείσει τη καριέρα του εκεί που αγαπά; Γιατί να μην βλέπεις ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί πασαδόροι που να αντέχουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού; Στα φετινά ματς των τελικών ο Κουρνέτας απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων (ακόμα και τραυματίας). Και είναι δεύτερη φορά που η ομάδα που θεωρεί ότι είναι σπίτι του, τον πετάξει έξω. Συγγνώμη αλλά το βρίσκω ΑΔΙΚΟ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ