1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2014 18:27

Νέο φιλικό για την ΑΕΚ

Νέο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν θα δώσει η ΑΕΚ αύριο (Πέμπτη) στις 19.00 στην Παλλήνη με αντίπαλο την τοπική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Α2.
Στη διάθεση του Xόρχε Ελγκέτα βρίσκεται ο νέος πασαδόρος της ομάδας, Γιάννης Δημητρούδης και αναμένεται να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Παλλήνη. Πιθανή είναι επίσης η συμμετοχή του νέου ακραίου, Δημήτρη Ωρολογά.

Αναφερόμενος στον αντίκτυπο που έχουν στην ομάδα τα γεγονότα του τελευταίου 24ωρου ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε: «Σας διαβεβαιώνω ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και θα γίνει ακόμη καλύτερο στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος από τις γρήγορες κινήσεις που κάναμε και τους παίκτες που πήραμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να φτιάξουμε την ομάδα που ονειρεύονται οι οπαδοί μας».

2 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚ POWER Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 15:53 posted by ΑΟΚ POWER

    ΧΟΡΧΕ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ! ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ! ΜΕ ΜΑΝΤΕΚΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ!

  • Comment Link κρυφτουλι Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 15:37 posted by κρυφτουλι

    γιατι ως γνωστον οταν μια ομαδα κυνηγαει τιτλους στην α1 κανει μονιμως φιλικα με ομαδες της α2. θα ειναι αργεντινικο το συστημα αυτο μαλλον. που να το ξερουμε εμεις οι ασχετοι εδω στην ελλαδα;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ