1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-01-2015 01:01

Σιδηρόπουλος: «Ο Εθνικός δε βγαίνει από τους στόχους του»

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, ο οποίος επέστρεψε να βοηθήσει την ομάδα του, δήλωσε μετά την ήττα από την Λαμία:
«Εγώ δεν επιστρέφω στην ενεργό δράση. Απλά αγωνίστηκα διότι μετά την παρωδία στον αγώνα που έδωσε ο Εθνικός με τον Φοίνικα στη Σύρο ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να έχει αξιοπρεπή παρουσία. Δεν τα καταφέραμε σήμερα αλλά ο Εθνικός δεν βγαίνει από τους στόχους του. Δεν αξίζει στη Λαμία η βαθμολογική θέση που βρίσκεται».

1 σχόλιο

  • Comment Link grafikos Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 12:17 posted by grafikos

    Γιατί αυτή την φορά δεν αντέδρασε ο Εθνικός; Πάλι χωρίς πασαδόρο δεν ήταν; Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω τον Σιδηρόπουλό. Δεν έφταιγε η ΕΟΠΕ, ΠΑΛΙ, που στέλνει τα παιδιά των σωματείων σε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις χωρίς να συμβουλεύετε τα μέλη της "επαγγελματικής" λίγκας; Γιατί η ΕΣΑΠ δεν προστάτευσε το προϊόν της για άλλη μια φορά και άφησε τον Εθνικό χωρίς προπονημένο πασαδόρο; Κρίμα γιατί από ότι φαίνεται δεν έχουμε που να ρίξουμε τις ευθύνες αυτή τη φορά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ