1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2013 00:33

«Τεράστια νίκη, ήμουν τόσο χαρούμενος που έπρεπε να τους το πω» (video)

Ο προπονητής του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ δήλωσε μετά την σπουδαία ανίκη επί του Παμβοχαϊκού.

«Πραγματικά ήταν τεράστια νίκη. Οσοι είδαν τον αγώνα θα είδαν πως παίξαμε και σε ποια κατάσταση είμαστε. Ειδικά στο 2ο και στο 3ο σετ κάναμε φοβερή εμφάνιση. Εγώ μετά το 3ο σετ που πήραμε είπαμε στα παιδιά πως είμαι ήδη ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους. Ημουν τόσο χαρούμενος που έπρεπε να τους το πω. Ο τραυματισμός του Νοβοσέλατς στο 4ο σετ έπαιξε ρόλο στο να πάρουμε και το τρίποντο. Μπράβο και στον Κυπριανό που προσπάθησε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα παιδιά. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο και τονώνει την ψυχολογία μας. Με αυτές τις καλές επιδώσεις θα πάμε σε καλύτερες μέρες».


Ο Χρυσόστομος Κολτσιάκης δήλωσε:
«Ξυπνήσαμε στο 2ο σετ και με καλό σερβίς καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Η κατάκτηση του 2ου σετ άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Ο Γιώργος Τζιουμάκας είπε:
«Δεν κοιτάμε την 8αδα αλλά το να κάνουμε καλούς αγώνες. Κάναμε μια μεγάλη νίκη».


«Το 0-3 έγινε 3-2»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς είπε: «Αν δίνεις το δικαίωμα σε ομάδες όπως ο Ηρακλής που είναι νεανική και ενθουσιώδης ομάδα τότε χάνεις. Θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα. Ένα ματς που θα μπορούσε να είναι 0-3, πήγε 3-2 χωρίς να υπάρχει λόγος. Μετά την κατάκτηση του 1ου σετ πιστέψαμε στο εύκολο 3-0 και την πατήσαμε. Είχαμε ανυπομονησία και ήμασταν πολύ νευρικοί. Στράβωσε το ματς χωρίς λόγο. Βάλαμε τον Ηρακλή στο παιχνίδι και δεν είχαμε απαντήσεις. Πέρα από τις ατυχίες, την κακή εβδομάδα, την κούραση και τους τραυματισμούς έπρεπε να νικήσουμε αυτό ματς».


πηγή βίντεο: iraklis.org

Media


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ