1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2013 17:20

Η σπουδαία νίκη του Ηρακλή (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/MEN/HRAKLHS/2012-13/ira-pamvo-bakar folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/HRAKLHS/2012-13/ira-pamvo-bakar/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Δείτε φωτορεπορτάζ του Μπακάρ από την νίκη ...παραμονής του Ηρακλή στη Μίκρα επί του Παμβοχαϊκού.

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 07:01 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    από τισ φωτογραφίες φαίνεται για ακόμα μια φορά πόσο έχει απαξιωθεί ο φετινός Ηρακλής. Η ομάδα που όταν έπαιζε ακόμα και με τους τελευταίους είχε γεμάτο το γήπεδο τώρα δε μπορεί να μαζέψει ούτε 200 άτομα. Ποιος φταίει γι αυτό; Γιατί κύριοι της διοίκησης φτάσατε τον Ηρακλή τόσο χαμηλά μόνο και μόνο για τις μικροεγωισμούς σας και την απαράδεκτη ματαιοδοξία σας; Γιατί κε Μπερμπέρογλου που και πάλι απουσιάζατε αφού πρώτα με τις κινήσεις σας έχετε χαντακώσει την ομάδα; Γιατί κε Τσιρκογιάννη που ενώ δε μπορείτε να προσφέρετε τίποτα στην ομάδα αρνείστε μαζί με τη τσακαλοπαρέα σας τη βοήθεια από ανθρώπους που μπορούν να βοηθησουν; Που αποσκοπείτε; Γιατί το κάνετε και μάλιστα χωρίς να έχετε το δικαίωμα αφού ούτε καν διοίκηση είστε; Απλά μια παρέα οπαδών που με τη στήριξη άλλων οπαδών περιφέρεστε ασκόπως στο Κατσάνειο ,πίνετε τους καφέδες και τις μπύρες σας με τους κολλητούς σας, αμπελοφιλοσοφείτε και ελπίζετε μήπως σας λυπηθεί ο Ταρνατώρος που σας έχει πάρει χαμπάρι πόσο άσχετοι είστε και σας δουλεύει ψιλό γαζί. Μικροί και θλιβεροί τελείως αναντίστοιχοι με το μεγαλείο του Ηρακλή μας .Δυστυχώς όμως πέρα από την έλλειψη ικανοτήτων και δυνατοτήτων σας λείπει κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Το φιλότιμο.Επιμένετε να είστε ακομα εκεί ενώ γνωρίζετε ότι κάνετε κακό και γι αυτό θα είστε υπόλογοι για ότι συμβεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ