1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2015 21:13

Ροντογιάννη: «Πρόωρα και αιφνίδια»

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανακοίνωσε στη συνάδελφο δημοσιογράφο Πένυ Ροντογιάννη τη λύση της συνεργασίας τους λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στο βόλεϊ. Με  επιστολή της η Ροντογιάννη ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε. Η επιστολή:
Αγαπητοί συνάδελφοι & συνεργάτες μα πάνω από όλα φίλοι,

Ενας όμορφος κύκλος ολοκληρώθηκε πρόωρα και αιφνίδια για εμένα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία, την κατανόησή σας αλλά και την καλοπροαίρετη –τις περισσότερες φορές- στάση σας στα παναθηναϊκά δρώμενα.

Δυο επίσημες ιστοσελίδες (Ερασιτέχνη και ΤΑΑ), δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρωταθλητή το… Facebook, καθημερινή επικοινωνία για όλα τα θέματα του Συλλόγου, καθημερινή παρουσία των «πρωταγωνιστών» του Ομίλου στα ΜΜΕ, εκδηλώσεις, πρότζεκτ και αναρίθμητες άλλες δράσεις όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη είναι μερικά «εφόδια-εργαλεία» από όσα δεν είχε και απέκτησε από το 2008 μέχρι και σήμερα ο Σύλλογος. Μια παρακαταθήκη που δημιούργησα και αφήνω με μεγάλη περηφάνια, ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο οικοδόμημα που λέγεται Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα έγιναν και με τη δική σας πολύτιμη βοήθεια!

Σας ευχαριστώ θερμά & ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας ΜΑΧΗΤΙΚΑ από άλλο πόστο!

Με εκτίμηση,

Πένυ Ροντογιάννη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ