1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-11-2015 00:52

Πιάτσα: «Σχεδόν τέλειος ο Κοκκινάκης»

Το εγκώμιο του Μενέλαου Κοκκινάκη έπλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα μετά τη νίκη επί της Ορεστιάδας.
Το εγκώμιο του Μενέλαου Κοκκινάκη έπλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα μετά τη νίκη επί της Ορεστιάδας.

«Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι για την Volley League και όταν κερδίζεις εναν αγώνα 3-0 πάντα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ενώ ξεκινήσαμε τον αγώνα χωρίς δυο από τους “βασικούς” μας παίκτες, τον αρχηγό μας Φιλίποφ και τον Όγκουρτσακ, αυτό δεν φάνηκε καθόλου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Σε αγώνες σαν τον σημερινό πρέπει να δίνω ευκαιρίες σε όλους τους αθλητές μου και να τους βάζω στο γήπεδο γιατί θέλω όλοι μέσα από τους αγώνες να βελτιώνονται όπως ας πούμε ο Κοκκινάκης. Ο Μενέλαος σήμερα ενώ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, στο τέλος του πρώτου σετ και σε ολόκληρο το δεύτερο ήταν σχεδόν τέλειος. Τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον πρώτο μας ευρωπαϊκό αγώνα για το CEV Cup απέναντι στην Πάρνου και μετά από αυτό θα πρέπει να πετάξουμε για Θεσσαλονίκη για το δεύτερο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο www.osfp.gr: «Οι πρεμιέρες είναι πάντα περίεργες, εμείς όμως θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά με μια καθαρή νίκη και το καταφέραμε. Μέσα από τους αγώνες και τις νίκες θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που μας θέλει ο προπονητής μας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όσο για την απόδοση μου, εγώ πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο. Για εμένα πάνω από όλα είναι η ομάδα και το σημαντικότερο να δουλεύει σωστά. Πιστεύω ότι αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και όσο περισσότερη πίεση δεχόμαστε από τους αντιπάλους μας τόσο περισσότερο θα μπορούμε να βελτιωνόμαστε και εμείς».

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Γιόχαν Ίσακσον δήλωσε: «Δυστυχώς δεν κάναμε την εμφάνιση που θα θέλαμε για πρεμιέρα πρωταθλήματος. Δεν ήταν τόσο ότι έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός όσο εμείς δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση από το ταξίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με καλύτερες εμφανίσεις. Εχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Παναχαϊκή στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για μία νέα αρχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ