1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-11-2015 01:24

Ζελιάσκοφ: «Νοοτροπία νικητή»

Ο Νίκι Ζελιάσκοφ πανηγύρισε μαζί με τους παικτες του αλλά και τους συνεργάτες του την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα αλλά και την πρώτη του νικη ως προπονητής στην Volley League «Πάμε Στοίχημα»:
«Πάντα οι πρεμιέρες είναι περίεργες. Αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ και κατά διαστήματα κάναμε λάθη. Ενώ παίρναμε διαφορά επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να μπει στο παιχνίδι και αυτό είναι ένα κομμάτι πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε. Στα κρίσιμα σημεία όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μπράβο στα παιδιά που είχαν τη νοοτροπία του νικητή. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος». Αναφορικά για τη συνέχεια ο Βούλγαρος τεχνικός επισήμανε: «Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και αυτό που μπορώ να σας πω επειδή είναι αρχή ακόμα είναι ότι πολλά περιθώρια βελτίωσης. Χρειάζεται χρόνος γιατί η ομάδα δεν έχει πολύ καιρό μαζί. Ο Πέτρογλου θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Έγινε κλειστό παιχνίδι με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες, όμως, εμείς κάναμε τα περισσότερα. Είχαμε και καλά διαστήματα και ευκαιριες που δεν εκμεταλευτήκαμε. Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ το παραμικρό λάθος κοστίζει ακριβά. Δε μπορούσαμε να οργανωθουμε από την υποδοχή ώστε να βγάλουμε καλές επιθέσεις. Χρειάζομαστε πολύ βελτίωση για να φτάσουμε σε επίπεδο να κερδίσουμε αντιπάλους με τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Σίγουρα η απουσία του κόσμου έπαιξε ρολο στο ρυθμο του αγώνα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ