1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2015 23:43

Παραλειπόμενα από τη Μίκρα(photos)

Οι αναγνώστες μας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν "σε πρώτο χρόνο" πλούσιο φωτορεπορτάζ, “highlights” και όλες τις λεπτομέρειες του αγωνιστικού χώρου και της κερκίδας από την cameraτου Γιώργου Γκολέμα.

2 σχόλια

  • Comment Link lesma Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 12:26 posted by lesma

    Έλεος ρε φίλε.
    Πόσος περισσότερος κόσμος περίμενες να συρρεύσει για να δει το προδιαγεγραμμένο 0-3 ;
    Τι συγκρίνεις με τις προηγούμενες εποχές, που ο κόσμος ερχόταν να δει τίτλους και πρωταθλήματα ;
    Και σε ποιο γήπεδο της Volleyleague είδες περισσότερο κόσμο από ό,τι στη Μίκρα δηλαδή;
    Και μια τελευταία ερώτηση:
    ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ;

  • Comment Link 40ΚΚΛΗΣΙΩΤΗΣ Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 09:06 posted by 40ΚΚΛΗΣΙΩΤΗΣ

    εγώ σας τα έλεγα ότι ακόμα και στα ντέρμπι θα είναι ένας εδώ κι άλλος εκεί στην κερκίδα. Εγώ σας τα έλεγα ότι ακόμα και με εμπορικά ονόματα ο κόσμος δε θα έρθει στο γήπεδο απά γιατί δε σας γουστάρει, γιατί πλέον σας ξέρει καλά, δε σας εμπιστεύεται και ξερει ότι και τώρα το πιο πιθανό είναι να οδηγήσετε την ομάδα και πάλι στα τοπικά ή στην καλύτερη περίπτωση να σωθεί με την ψυχή στο στόμα και να πανηγυρίζετε. Μιλάμε για απόλυτη κατάντια. Όλοι εσείς ντεμέκ έφοροι, παραέφοροι, πρόεδροι κρυφοί και φανεροί είστε το απόλυτο χάος του συλλόγου που επικρατεί εδώ και 3 χρόνια. Γιατί δε μας λέτε πόσα εισιτήρια κόψατε με τον οσφπ; Αντε ντε αν σας βασταέι πεί τε μας. Αν βγάλουμε καμιά εκατοσταριά κουτραδόρους και μόνιμα τζαμπατζήδες των οργανωμένων τους οποίους δε θέλετε να κακοκαρδίσετε αφού σας στηρίζουν και είναι συμμέτοχοι στο έγκλημα, πόσα ακόμα άτομα ήταν στο γήπεδο και πόσοι από αυτούς πήραν εισιτηριο; Αντε ντε, πείτε μας. Και πόσα διαρκείας δώσατε τελικά; Κανονικά διαρκείας ανά άτομα και όχι ο τάδε που πήρε δέκα και ο άλλος που πήρε 5 για ενίσχυση. Δείξτε μας πόσο χαμηλά φτάσατε τον Ηρακλή; Όταν πριν λίγα χρόνια δεν έπεφτε καρφίτσα σε παιχνίδια με λιμά τώρα με εμπορικά ονόματα ο καθένας πιάνει 4 καρέκλες για να φαινόμαστε πολλοί. Κι όλα αυτά γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κανουν κουμάντο ο κοντός και ο τατουαζάτος που κόλλησαν βδέλλες πάνω στο σώμα του συλλόγου μας. ΑΝ κάποιοι περιμένουν με δαύτους να προκόψει το τμήμα, κοιμηθείτε και ονειρευτείτε το. Το πιο πιθανό είναι του χρόνου να πηγαίνει και πάλι η ομάδα σε Λήμνους και Εύοσμους. Άλλωστε είναι γνωστή η ικανότητά τους, το απέδειξαν και στο γυναικείο όπου σε 20 αγώνες έκαναν 20 ήταν , μάζεψαν 0 βαθμούς και έριξαν την ομάδα στην Α2 με παγκόσμιο ρεκό βαθμών (0) και σετ (5 κερδισμένα σε ολόκληρο πρωτάθλημα). Άξιοι, άξιοι. Και στα επόμενα παιχνίδια να δείτε που θα θα χρειάζεται μόνο 1 λεπτό για να με΄τρήσει κάποιος τον κόσμο που θα έρθει. Κι όσο περνάει ο καιρός και σας παίρνουν χαμπάρι λίγο λίγο και οι υπόλοιποι στο τέλος θα είστε εσείς μόνοι στα επίσημα να παριστάνετε τους παράγοντες γιατί παράγοντες δεν είστε, είστε καταστροφείς της ομάδας μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ